Onderwerp: Mooi vs lekker met fondant/marsepein
De mooiste taarten hier zijn bedekt met veel fondant of marsepein: leuke geboetseerde beestjes, bloemen, enz. Dat ziet er super mooi uit, maar persoonlijk vind ik 1 laag fondant/marsepein qua smaak genoeg. En als er dan extra lagen van bloemen enzo opzitten vind ik het echt niet lekker meer. Dat hoor ik ook van vrienden en familie. Hebben jullie dat ook?
Ik vroeg me af of daar trucjes voor zijn. Bv de boobies: doen jullie dan 1 laag huidskleur en een halve laag bh? Of doe je dan maar een halve laag huidskleur?
Vorige week heb ik een puzzelplaatje gemaakt en onder het plaatje zat dus de standaard laag fondant. (De fondant rol ik uit tot ongeveer 3 mm.) En dat was dus echt te veel naar mijn mening en degene die het aten. Snijden jullie onder het puzzelplaatje dan de fondant weg? Of ben ik de enige die hier problemen mee heeft?