1

Onderwerp: Rode marsepein?

Blijft rode marsepein mooi rood, of heb je ook kans op verkleuren zoals je wel eens met paars hebt?
Tis de kant en klare rode uit de heb-sjop.

Voor de 15e ga ik een cars taart maken met de 3d gips mallen. maar die wou ik eigelijk eerder maken.

Als t gaat gewoon bewaren ik een afgesloten bakje in een keukenkastje toch?

Bedankt weer dames!!

2

Re: Rode marsepein?

De rode marsepein uit de hebshop blijft gewoon rood hoor. Je kan dus gerust vooruit werken.

Groetjes,

Judith

3

Re: Rode marsepein?

En ook als je zelf rood maakt, dat doe ik met behoorlijk wat kleurstof, blijft het mooi rood. Het wordt zelfs mooier als je het een dag voordat je het gaat verwerken al gaat kleuren. Dan "trekt" de kleur er beter in. Succes ermee!

4

Re: Rode marsepein?

Tnx dames!! Kan ik van het weekend toch wat freubelen.
Ik heb de kant en klare al liggen.. leek me een veiligere optie. Lees zo veel verhalen dat rood moeilijk zelf te kleuren is..

5

Re: Rode marsepein?

ken. De taart is voor 10 december. Kan ik vast beginnen met een cars auto boetseren? En dan invrieze of in een trommel bewaren en blijft de kleur dan goed
?

Re: Rode marsepein?

ik vind dit topic toch echt beter passen in de rubriek bekleden, dus moven maar

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs