1

Onderwerp: biscuitvraagje

Mijn biscuit is aan de bovenkant wel erg donker geworden (bijna aangebrand).
Verder ziet hij er goed uit. Mijn man zegt, gewoon bovenste laagje eraf snijden en vullen en bekleden maar. Ik denk nieuw biscuit bakken. Wie heeft hier ervaring mee? Krijgt de rest van het biscuit geen brandsmaakje?

Groetjes Miranda     
http://cake4u.mijnalbums.nl/

2

Re: biscuitvraagje

Mijn bescuit heeft altijd een zwart laagje aan de bovenkant.
Bij mij is hij meestal zo dun, dat als ik de lichte bolling eraf snij om hem helemaal recht te krijgen, het zwarte laagje er ook gelijk af is.

Ik proef nooit een aangebrand smaakje aan de rest van de bescuit.
Ik zeg dus: gewoon zwart eraf snijden, vullen, afsmeren met botercr

In mei leggen alle vogels een ei
En in Maart.... Bak ik daarvan een Taart !!!

Re: biscuitvraagje

Hoi,
Ik heb nooit een zwarte laag, ik heb juist last van een enorme bol bovenop het biscuit die volledig inzakt als ie uit de oven komt. Ik moet dus ook altijd een laagje van de bovenkant afsnijden. Maar voor dit probleem heb ik een artikel gevonden in de webshop, ik weet alleen niet of dit ook tegen zwarte-laagjes is. Dit is de link;

http://www.deleukstetaartenshop.nl/prod … ts_id=2942

Ik heb het artikel nog niet gekocht, dus weet ook niet of het helpt.
Succes

4

Re: biscuitvraagje

Tegen zwarte lagen heb ik geen tip maar als je bovenkant niet mooi is gewoon je taart omdraaien. Dan wordt je bodem (die wel altijd glad en recht is) de bovenkant.

Groetjes, Fleur
Een dag niet gebakken is een dag niet geleefd

5

Re: biscuitvraagje

volgende keer je oven op een lagere temperatuur zetten en er dna een paar minuten langer erin

6

Re: biscuitvraagje

Zoals hierboven als word vemeld de oven op en lager temp zetten en de taart langer in de oven :)

"Life is too short for drama & petty things, so laugh insanely, Love truly and forgive quickly".

7

Re: biscuitvraagje

Simotte schreef:

Mijn bescuit heeft altijd een zwart laagje aan de bovenkant.
Bij mij is hij meestal zo dun, dat als ik de lichte bolling eraf snij om hem helemaal recht te krijgen, het zwarte laagje er ook gelijk af is.

Ik proef nooit een aangebrand smaakje aan de rest van de bescuit.
Ik zeg dus: gewoon zwart eraf snijden, vullen, afsmeren met botercr

Groetjes Miranda     
http://cake4u.mijnalbums.nl/

Berichten [ 7 ]

Pagina's 1

Log eerst in inloggen or registreren om te reageren