1

Onderwerp: Frillen

Heb vandaag geprobeerd om marsepein te frillen. Ofwel met een stokje een leuk randje aan de marsepein te krijgen. Nou, hoe ik ook fril het is niet wat ik wil (hi hi dat rijmt). Bij mij gaat de rand alleen maar stuk. Hoe doen jullie dat? Of frillen jullie niet? Of hoe heet het anders met een mooi woord?

Ben benieuwd

Re: Frillen

[move] ----> decoreren

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

3

Re: Frillen

ik frill wel maar met marsepein lukt het mij ook niet.
Volgens mij is de structuur van marsepein te grof.

Groetjes Gerda
as't nie kan zoas't mut, mut ma zoas't kan.

4

Re: Frillen

Frillen kun je t beste doen met fondant met wat tylose erdoor of met de speciale pastes, zoals flowerpaste. Dan krijg je het echt mooi dun.

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

5

Re: Frillen

Bedankt meiden, ik ga het eens proberen met fondant en tylose. De flowerpasta staat op mijn lijstje voor de T&T. Van Kwebbel heb ik een link gekregen naar you-tube hoe het in zijn werk gaat.
Vandaag oefenen.

gr. :Y