Onderwerp: invriezen van taart met buttercream icing(wilton)
dag,
ik vroeg me af of ik een taart die helemaal is afgesmeerd met buttercream icing( op de wilton manier)ook kan invriezen. iemand ervaring met buttercream icing taarten?
alvast bedankt
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » invriezen van taart met buttercream icing(wilton)
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
dag,
ik vroeg me af of ik een taart die helemaal is afgesmeerd met buttercream icing( op de wilton manier)ook kan invriezen. iemand ervaring met buttercream icing taarten?
alvast bedankt
Met de Wilton manier bedoel je dan crisco en boter of alleen crisco?
Ik versier mijn taarten met de buttercream op basis van crisco maar ik heb nog nooit en taart ingevroren maar ik heb wel rozen en andere creaties ingevroren en ze waren perfect toen ze ontdooid waren
ja bedoel inderdaad alleen met crisco. had je je creaties vanuit de vriezer in de koelkast laten ondooien?
Ik laat mijn bloemen ontdooien in de koelkast maar ze worden niet echt hard in de vriesvak want crisco bevries niet dus het is meer voor het condenseren dat ik de bloemen in de koelkast zet
Sorry dat ik nu pas jou vraag beantwoorde
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » invriezen van taart met buttercream icing(wilton)
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.