1

Onderwerp: passievruchtenvulling

Dag lieve taartmensen,

Ik heb al gezocht maar kon alleen maar 1 variant vinden.
Ik heb een passievruchtenvulling nodig. Ik heb inmiddels de variant met mascarpone wel gevonden op het forum, maar zijn er nog andere mogelijkheden?
Ik hoor graag alle tips en suggesties, alvast bedankt en iedereen een fijne zondag..
Gr, Fulya.

Your cake-wish is my challenge!

2

Re: passievruchtenvulling

Ja hoor, ik heb er wel een...

10 passievruchten
25 gram suiker
150 ml banketbakkersroom
142 ml room


Lepel de passievruchten uit en doe de pulp in een pan. Doe de suiker erbij en breng het zachtjes aan de kook, doe dit een minuutje of 2 totdat je een dikke massa hebt. Laat het afkoelen, doe het dan bij de banketbakkersoom. Sla de room stijf en doe dat ook weer bij de banketbakkersroom. Zet het in de koelkast, het moet wel koud blijven en het houdt niet heel lang zijn structuur. Dit is om soesjes of e-clairs te vullen dus voor taartvulling moet je misschien wel gelatine toevoegen anders blijft het een beetje te zacht en nat.

Eten met liefde bereid en dat proef je! www.lapatissiere.nl

3

Re: passievruchtenvulling

Heel erg bedankt voor je recept ik ga het zometeen proberen!

Your cake-wish is my challenge!

4

Re: passievruchtenvulling

Patidess passievrucht door je botercreme mengen..?

5

Re: passievruchtenvulling

Dit is een glutenvrije vulling toch?

Your cake-wish is my challenge!