1

Onderwerp: rechte lijnen van marsepein

even een korte vraag...
als ik jullie strikken zie of strepen op een taart, hoe krijgen jullie dit marsepein zo recht gesneden? Ik heb het tot nu toe steeds uit de losse pols gedaan maar dat wordt niet echt mooi :S
Dus tips & tricks zijn welkom hier!

May the cakes be ever in your flavor!

2 Laatst bewerkt door Adrienne (26-08-2009 08:03)

Re: rechte lijnen van marsepein

Voor een strik gebruik ik de "lege" tappit uit deze set, dan heb je meteen de goede breedte en lengte ( even in twee-en snijden) Voor streepjes heb ik deze, maar eigenlijk is deze volgens mij fijner. Ook de jem-stripcutters zijn wel te gebruiken, voor hele dunne korte lijntjes.

Zo zie je, overal is wel een truukje/tooltje voor te vinden! ;)

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

3

Re: rechte lijnen van marsepein

Ik gebruik de FMM ribbon cutter voor rechte lijnen, en voor heel dunne lijntjes de sugargun. Een grote strik doe ik uit de losse pols. succes!

I will have poetry in my life. And adventure. And cake. Cake above all - William Shakespeare & me

4

Re: rechte lijnen van marsepein

ik heb het laatst met mijn pizza snijder gedaan :-)
ging bij mij goed.

groetjes emmy
u kunt al mijn taarten bekijken op www.emmy635.mijnalbum.nl

5

Re: rechte lijnen van marsepein

Hier word ook de pizza snijder gebruikt voor  strookjes