1

Onderwerp: bobbels in taart na bekleden van marsepein

Als ik mijn taart heb afgesmeerd met bc dan bekleedt ik hem met marsepein maar heb

dan vaak dat er bobbels en lijnen in mijn taart, wat moet ik doen om dat te vermijden?

2

Re: bobbels in taart na bekleden van marsepein

Je kunt er nog even met een heet mes overheen gaan!

Groetjes Charissa Kom eens een kijkje nemen in onze winkel in Arnhem!!
Website: www.droomtaarten.nl

3

Re: bobbels in taart na bekleden van marsepein

Gebruik je een smoother? Echt essentieel voor een mooie strakke taart :Y

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

4

Re: bobbels in taart na bekleden van marsepein

Charissa schreef:

Je kunt er nog even met een heet mes overheen gaan!

Toch niet over de marsepein?! Of bedoel je over de botercreme, dus voordat je bekleedt?

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

5

Re: bobbels in taart na bekleden van marsepein

Taart eerst met botercreme insmeren en dan glad maskeren met een hete palet mes daarna bekleden met fondant/marsepein en met een smoother alles glad maken :)

"Life is too short for drama & petty things, so laugh insanely, Love truly and forgive quickly".

6

Re: bobbels in taart na bekleden van marsepein

sommige bobbels zijn luchtbellen.. dan even een miniscuul gaatje prikken met een speldje en dan met de smoother eroverheen

Verders idd alle tips die hierboven staan.. zorg dat je botercreme helemaal strak is en nog minstens een uur opstijven in koelkast voor je je marsepein / fondant er overheen legt..

Deleukstetaartenshop Almere, verkozen tot leukste winkel van Almere en van Flevoland!