Onderwerp: bobbels in taart na bekleden van marsepein
Als ik mijn taart heb afgesmeerd met bc dan bekleedt ik hem met marsepein maar heb
dan vaak dat er bobbels en lijnen in mijn taart, wat moet ik doen om dat te vermijden?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » bobbels in taart na bekleden van marsepein
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Als ik mijn taart heb afgesmeerd met bc dan bekleedt ik hem met marsepein maar heb
dan vaak dat er bobbels en lijnen in mijn taart, wat moet ik doen om dat te vermijden?
Je kunt er nog even met een heet mes overheen gaan!
Gebruik je een smoother? Echt essentieel voor een mooie strakke taart
Je kunt er nog even met een heet mes overheen gaan!
Toch niet over de marsepein?! Of bedoel je over de botercreme, dus voordat je bekleedt?
Taart eerst met botercreme insmeren en dan glad maskeren met een hete palet mes daarna bekleden met fondant/marsepein en met een smoother alles glad maken
sommige bobbels zijn luchtbellen.. dan even een miniscuul gaatje prikken met een speldje en dan met de smoother eroverheen
Verders idd alle tips die hierboven staan.. zorg dat je botercreme helemaal strak is en nog minstens een uur opstijven in koelkast voor je je marsepein / fondant er overheen legt..
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » bobbels in taart na bekleden van marsepein
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.