1

Onderwerp: Vandaag is het zo ver...

Ik ga zometeen beginnen om mijn allereerste taart te maken :D
Ben vandaag wezen shoppen en heb als het goed is alle spullen in huis... dus ik ga lekker aan de slag en jullie horen wel hoe het is verlopen en uiteraard een foto van het eind resultaat ;)

Wish me luck...

Trouwens nog tips waar ik echt op moet letten en wat ik niet mag vergeten?

May the cakes be ever in your flavor!

2

Re: Vandaag is het zo ver...

wens je veel succes en bakplezier :-)

groetjes emmy
u kunt al mijn taarten bekijken op www.emmy635.mijnalbum.nl

3

Re: Vandaag is het zo ver...

Succes en veel plezier

4

Re: Vandaag is het zo ver...

Veel succes !! !

5

Re: Vandaag is het zo ver...

nou de taart is uit de oven, de vullingen zijn gemaakt en de botercreme is ook klaar... maar nu komt mijn vraag: Hoe snij ik hemelsnaam die taart mooi in 3 plakken? Heb geen speciaal taart met of een electrisch brood mes, dan maar met een gewoon broodmes doen?

May the cakes be ever in your flavor!

6

Re: Vandaag is het zo ver...

dat kan je doen ja...
wees wel voorzichtig dat je niet in je vingers snijdt he

denk dat de meesten wel zo'n taartzaag gebruiken hoor
heel handig en meestal rechte en gelijke delen...

Mama van 2 crazy kids en 2 lieve honden, vrouw van Bart...

7

Re: Vandaag is het zo ver...

nou het snijden is niet helemaal gelukt zoals het moet, middelste plak was een grote gaten kaas waardoor eigenlijk de room direct op de onderste vulling kwam te liggen, behalve bij de randen. Alles is nu gevuld en er zit een laag botercreme overheen gesmeerd. Vanavond aan de marsepein ;)

Kan ik de botercreme wat over is in een plastic zak invriezen?

May the cakes be ever in your flavor!

8

Re: Vandaag is het zo ver...

:Y

En zo'n taartzaagje kost bijna niks :) Ik kan niet zonder ;)

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

Re: Vandaag is het zo ver...

Je kunt ook altijd rondom een kleine inkeping maken in het biscuit en dan een draad erdoor trekken!

Een taart en een workshop voor elke gelegenheid!
Kijk op www.omabaktaart.nl of mail je op info@omabaktaart.nl

10

Re: Vandaag is het zo ver...

Ik heb vandaag mijn eerste 2 taarten gemaakt, wil alleen niet zo lukken met het beschuit, maar voor de rest ziet het er heel goed uit, het is alleen wat laag gebleven ondanks alles (de volgende keer toch maar een mix kopen?).

Ach dan maar 1 laag inplaats van 2, als hij maar lekker is en leuk uit ziet. Nu zitten ze in de vriezer en donderdag ga ik het bekleden, wish me luck

Groetjes Bianka

December staat voor de deur! kijk eens op: www.wierenga-bakcreaties.nl