1

Onderwerp: omhoogstaande letters.

haihai

Ik heb een vraag aan jullie medebaksters.
Ik zie vaak taarten voorbijkomen met van die mooie ronde letters die rechtomhoogstaan op de taart.
Is dat gemaakt met icing of met marsepein met tylose???
alvast bedankt voor de info!!
groetjes kelly

2 Laatst bewerkt door Kadohke (24-08-2009 09:43)

Re: omhoogstaande letters.

Fondant met tylose erin. (marsepein zou ook best kunnen, maar wordt niet zo hard als fondant). Ik zet altijd meteen als ik de letters heb gemaakt aan de onderzijde 2 tandenstokers erin. Als de letters zijn opgedroogd, steek ik ze in de taart en maak de letters met een beetje icing of eetbare lijm vast.

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

3

Re: omhoogstaande letters.

dank je!!!

4

Re: omhoogstaande letters.

Kadohke schreef:

Fondant met tylose erin. (marsepein zou ook best kunnen, maar wordt niet zo hard als fondant). Ik zet altijd meteen als ik de letters heb gemaakt aan de onderzijde 2 tandenstokers erin. Als de letters zijn opgedroogd, steek ik ze in de taart en maak de letters met een beetje icing of eetbare lijm vast.

Doen jullie dat zo. Ik moet binnenkort 2 hartjes op een bruidstaart vastmaken. Zat me al af te vragen hoe ik dat moest vastmaken. Zo dus.