Onderwerp: Tylose

Hallo,

ik heb een vraagje over tylose.
Ik wil namelijk een taart met veel rode rozen maken. Ik wil vast vooruit werken.
Om het wat steviger te maken wil ik tylose gebruiken. Ik wil de fondant in 1 keer
op kleur maken ivm kleurverschil. Kan de tylose daar alvast bij als ik daar een paar
dagen later nog mee wil werken of word het dan te hard?

Alvast bedankt !

Groetjes,

Priscilla

2

Re: Tylose

Ik zou in jou/ jullie geval een het stukje marsepein/ fondant wat je gaat gebruiken met tylose doorkneden en als je een dag of wat erna weer verder gaat opnieuw tylose erdoor kneden. Ik vind persoonlijk dat het dan lekkerder werkt....maar dat is mijn mening. :)

Volg je hart...want dat klopt!

3

Re: Tylose

Nee hoor, dat kan wel maar je moet het dan wel heel goed luchtdicht verpakken.
Als het na een paar dagen erg hard is kneed er dan wat crisco oid doorheen.
Groeten Riette

4

Re: Tylose

Ik zou wel alle fondant tegelijk kleuren, maar alleen steeds het gedeelte waar je die avond mee werkt met tylose doen.

:think: ik geloof dat Mniek hetzelfde zei... :lol:

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

5

Re: Tylose

Adrienne schreef:

:think: ik geloof dat Mniek hetzelfde zei... :lol:

Ik zei het misschien anders....maar we bedoelden hetzelfde.....http://hondenhuys.nl/forumsmilies/s33.gif

Volg je hart...want dat klopt!