1

Onderwerp: icing

ik heb een receptje over icing van het boek creatie culinair taartendecoratie zo simpel en daar staat dus het receptje bij in maar daar staat er ook bij om glycerine in te doen

dus dan hebben we het over 
25 gr albumine
1/4 theelepel citroensap
500 gr poedersuike
1 theelepel glycerine


waag ik het erop wat denken jullie

groetjes peterke uit belgie :-)

2

Re: icing

Zou ik gewoon doen, maar omdat er glycerine in zit zal het niet echt heel hard worden, dus het hangt er een beetje van af wat je er mee wilt doen?

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: icing

Wat is albumine?

Groetjes, Elly

4

Re: icing

eiwitpoeder

5

Re: icing

Ik gebruik 25 gr eiwitpoeder (met 150 ml water) op 1 kilo poedersuiker. Met de helft lijkt het me een stukje harder te worden.