1

Onderwerp: Krokant laagje op de cc

Ik heb de mix voor amandelcc vandaag uitgeprobeerd en nu een uurtje of 3 later is de bovenkant niet meer zo krokant..
Iemand enig idee wat ik misschien verkeerd doe?
Ik vind dat krokante laagje toch juist wel lekker :)
En als jullie er een broodplank op leggen, hoelang laat je deze liggen?
Ik heb bij de mix voor amandelcc vandaag geen broodplank op gelegd..
Alvast bedankt :)

2

Re: Krokant laagje op de cc

Volgens mij doe je niets verkeerd. Cake wordt altijd zacht als het een tijdje staat. Dat is normaal.
De broodplank leg ik er op als de cc's een beetje afgekoeld zijn en dan voor een half uurtje of een uur. Net wat ik verder nog ga doen.

Verdwalen in zoetigheid
www.hettaartenbos.nl voor al uw zoete creaties

3

Re: Krokant laagje op de cc

Daarom is vers gebakken altijd zo lekker!! En inderdaad is dat nu eenmaal helaas wat er gebeurt met cake......

If life gives you lemons, make lemoncurd.