1

Onderwerp: spoedvraagje!

Hallo allemaal!
Ik wil een biscuit bakken, maar voor het eerst een grotere hoevelheid..
Normaal kan ik altijd makkelijk met de mixers over de bodem zonder dat ze helemaal onder gaan..
Nu dus niet, hoe krijg ik dat dan allemaal goed gemixt?
Groetjes Kim

2

Re: spoedvraagje!

Het is denk ik het makkelijkste om even in twee of meer keren te mixen.

Official Wilton Method Instructor.Kijk voor al je bakingrediënten, taartdecoratie-materialen en voor leuke workshops op www.debakwinkel.nl

3

Re: spoedvraagje!

bedankt voor de super snelle reactie!

4

Re: spoedvraagje!

Ik zou zelf niet in meerdere keren mixen hoor, dan is de mix niet meer luchtig en komt hij misschien niet omhoog in de oven.

Groetjes Laura!

Re: spoedvraagje!

ik mix regelmatig in 2 keer, komt nog prima omhoog.

Soms verkijk ik me op de grootte van mn oven en dan staat 1 vorm even te wachten tot de andere klaar is, dan komt ie nog steeds goed omhoog.

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

6

Re: spoedvraagje!

bij mij kwam die ook omhoog in 2 keer. was geen mix

Een taart moet voor mij  eetbaar blijven. Anders kan ik beter gaan kleien :9