Onderwerp: Stapelen: met cake board of kartons?
Met de zoekfunctie heb ik het antwoord niet kunnen vinden, dus ff een berichtje
Ik mag binnenkort een bruidstaart maken (mijn eerste!).
Dit wordt een stapel van 3.
Nu heb ik al regelmatig gestapeld met 2 en dan gewoon met een kartonnetje ertussen.
Maar, dit wordt een bruidstaart en ik moet 'm wat langer vervoeren en hij moet op locatie ook netjes staan en aan te snijden zijn uiteraard.
Nu is mijn vraag: wat gebruiken jullie als separator?
Een cakeboard? Of met een extra kartonnetje?
Zelf zit ik aan een cakeboard te denken, maar hoe zwaar zijn die en passen die precies onder mijn taarten? (ik heb PME pannen) Zodat de afwerkrand deels op de taart en deels op het bord zit.
Of zijn 2 kartonnetjes genoeg om de taarten netjes van elkaar te halen
Kortom: twijfels twijfels, want ik wil het graag goed (mooi!) doen!
Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen; alvast bedankt!