1

Onderwerp: Hoe lang???

Wat ik (als beginner) graag wil weten is:

Hoe lang blijft een boetseersel (is dit wel eens een woord???) goed? En dan in 2 delen: hoe lang blijft het eetbaar en hoe lang is het toonbaar???

Alvast bedankt voor de antwoorden!

Groetjes Liesbeth :)

Een taart en een workshop voor elke gelegenheid!
Kijk op www.omabaktaart.nl of mail je op info@omabaktaart.nl

2

Re: Hoe lang???

Het blijft goed en toonbaar zolang als het droog

"Kijk nooit op iemand neer, tenzij je hem helpt opstaan."

3

Re: Hoe lang???

Inderdaad mijn petekind eet het ook als het keihard is van de tylose. De smaak blijft, wordt alleen kei keihard.

Groetjes en veel bakplezier,
Lucy

Re: Hoe lang???

Bedankt!!! Ik ben heel blij met dit antwoord!!!! Dus Annelies en Lucy, bedank!

Een taart en een workshop voor elke gelegenheid!
Kijk op www.omabaktaart.nl of mail je op info@omabaktaart.nl

Re: Hoe lang???

whahaha, ik heb hetzelfde.
heb een keer voor een kennis een taart met een strik van marsepein gemaakt (wat een ramp, bergen tylose en nog duurt het dagen voor het droogt) nou die was dus goed hard maar zoontje lief heeft er de hele dag door stukjes vanaf gebroken en op zitten knabbelen.
het was dan ook wel letterlijk knabbelen, hihihihihihi

music was my first love and it will be my last