1 Laatst bewerkt door Monique1985 (29-07-2009 15:21)

Onderwerp: Frambozen door banketbakkerroom?

Ik heb een heleboel frambozen gekregen van mijn vader en ik moet nu een taart maken voor iemand, maar ik heb geen jam in huis.

Nu vroeg ik mij af zou ik ook de frambozen door de banketbakkersroom kunnen mixen? Of een laagje erboven op doen ofzo? Iemand tips?

2

Re: Frambozen door banketbakkerroom?

Ik zou er een laagje bovenop doen. En heel goed een dijkje aanleggen want ze zijn op dit moment lekker sappig (tenminste die uit mijn tuin).
Bij het mixen gaan ze stuk en heb je het vocht dus extra in je room.

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

3

Re: Frambozen door banketbakkerroom?

Maar deze zijn aardig zuur... Maakt dat ook uit?

4

Re: Frambozen door banketbakkerroom?

Nee, dat is misschien juist wel lekker fris tegen het zoete van de bbr.

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

5

Re: Frambozen door banketbakkerroom?

Oke heel erg bedankt!

6

Re: Frambozen door banketbakkerroom?

je kunt er ook jam vanmaken, met gelui suiker even koken, ook heerlijk!

groetjes,
Marije

7

Re: Frambozen door banketbakkerroom?

Heerlijk hoor verse frambozen. Bij al dat zoete is het inderdaad een aangename smaak :-)

Dus gewoon er bovenop!!

8

Re: Frambozen door banketbakkerroom?

Klinkt heerlijk verse frambozen