1

Onderwerp: Beginners tips mbt Icing

Ik wil morgen voor t eerst icing gaan gebruiken..
Waar moet ik vooral aan denken, wat is jullie ervaring?


Ik heb dit in huis, neem aan dat ik hier voldoende aan heb..

* mix voor royal icing
* 2 tubes kant en klare icing
* stadter spuitzak
* diverse maten tips

Het was mijn idee om de arabische stempels te gaan proberen.

Wat heb ik nog nodig behalve een flinke portie geduld??

2

Re: Beginners tips mbt Icing

als je tips met kleine opening gebruikt: zorg dat er geen klontjes in je icing zitten (goed mixen) want anders is dat drama.

3

Re: Beginners tips mbt Icing

Ook lucht zoveel mogelijk uit je icing doen.

Op de cursus hebben we dit geleerd door met je paletmet de icing uit te smeren op een werkblad, totdat alle luchtbellen weg zijn. (de luchtbellen die erin komen door je incing op te kloppen).

succes

4

Re: Beginners tips mbt Icing

tnx ik ga er aan denken vanmiddag... Als er nog meer mensen zijn met tips graaaaaaag!!

5

Re: Beginners tips mbt Icing

Wat glycerine door de royal icing zorgt voor wat meer flexibiliteit en glans. Verhoudingen zijn hier op de site wel ergens te vinden.

Official Wilton Method Instructor.Kijk voor al je bakingrediënten, taartdecoratie-materialen en voor leuke workshops op www.debakwinkel.nl

6

Re: Beginners tips mbt Icing

Ik heb t geprobeerd.. het ging redelijk.  Ik had de icing iets te dun denk ik..
maar t is me zeker niet tegen gevallen.

Op t stempel set ben ik helemaal verliefd ik vind die arabische krullen prachtig :)

7

Re: Beginners tips mbt Icing

ik ben benieuwd wat je gemaakt heb :D

8

Re: Beginners tips mbt Icing

Sandra2504 schreef:

ik ben benieuwd wat je gemaakt heb :D

Niks bijzonders ;) ook geen foto gemaakt alleen wat geprobeerd met de icing om de krullen te vullen met icing.