1 Laatst bewerkt door ellen145 (26-07-2009 20:56)

Onderwerp: Poedersuiker in de kroon

Hoi!

Ik heb voor het eerst een kroontje gemaakt en was toch maar wat blij dat hij/zij heel bleef. Maar hoe zorg ik er nu voor dat er geen poedersuiker aan de binnenkant te zien is? Vind het echt zonde..

En de plek waar de twee uiteindes tegen elkaar aankomen, is daar ook een (veel) mooiere oplossing voor?

En ik had graag roze balletjes bovenop de kroon gezet, maar daar was het niet stevig genoeg voor.. had de fondant dikker gemoeten?

http://www.mijnalbum.nl/Foto-NHXR6E8G.jpg

Dan kan ik met goede moed aan het volgende kroontje beginnen..

Merci alvast,
Ellen

2

Re: Poedersuiker in de kroon

Gebruik crisco i.p.v. poedersuiker

Verdwalen in zoetigheid
www.hettaartenbos.nl voor al uw zoete creaties

3

Re: Poedersuiker in de kroon

Of plak eerst een reep bakfolie om een fles en doe daarom heen je kroontje, om te laten drogen. Zo blijft ie in vorm

Groetjes Kaatje2     Geniet van & met elkaar!

4

Re: Poedersuiker in de kroon

idd crisco gebruiken.
wel een schattig kroontje hoor, met dat randje!
om het steviger te maken, moet er tylose door je fondant heen.
het randje waar het weer bij elkaar komt, kun je misschien wel een beetje dicht wrijven. dit gaat ook weer goed met crisco.

en dan nog 1 tipje, ik zie dat het bloemetje aan de voorkant 1 blaadje mist, het is een kleine moeite om een nieuwe te maken.

voor de rest vind ik het erg goed gelukt hoor!