1

Onderwerp: bastogne kruimels in taart

Ik las ergens dat het wel lekker was om onder de monchoubavaroise bastognekruimels te doen. Nou lijkt me t wel lekker maar blijft t ook lekker?? Weet iemand dat? Worden ze niet helemaal zacht?? Iemand een idee??
Groeten Rianne

2

Re: bastogne kruimels in taart

het wordt wel zacht door het vocht wat erin de monchou zit lijkt me. ik heb onlngs een vulling van bastogne met bc gemaakt en die was heerlijk ook al was die zacht hij viel in de smaak.

3

Re: bastogne kruimels in taart

Ik heb eens kersen met monchou in

4

Re: bastogne kruimels in taart

HHHHHMmmmmmmmmmmmmmmmmmm echt heel erg lekker. Zowel op monchou, als slagroom, botercreme en vul maar in..... Worden zeker zachter en dus niet meer zo knapperig, maar absoluut niet minder lekker....

Enjoy!

5

Re: bastogne kruimels in taart

Ze worden inderdaad zacht net als alle andere koekjes maar houden wel hun smaak. Tenzij je het heel snel aansnijdt na het maken natuurlijk ;)

Groetjes Marlies