1

Onderwerp: Wie heeft ervaring met..

..het invriezen van 'n chocobom?  'n Vriendin vroeg of ik voor haar 'n chocobom wil maken. Alleen ze willen hem opeten als ik op vakantie ben, dus moet ik hem al eerder maken. Vandaar mijn vraag of zoiets ingevroren kan worden?
Ik heb nog nooit 'n chocobom gemaakt, dus suggesties zijn altijd welkom ;)

Leer van gister, droom van morgen, leef vandaag!
Hier staan mijn creaties , groetjesssss, Marian

2

Re: Wie heeft ervaring met..

Helemaal niemand??? :(

Leer van gister, droom van morgen, leef vandaag!
Hier staan mijn creaties , groetjesssss, Marian

3

Re: Wie heeft ervaring met..

Ik denk dat het wel moet kunnen, maar de chocolade zal er niet mooier op worden...Als chocola te koud bewaard wordt, komt er zo

Official Wilton Method Instructor.Kijk voor al je bakingrediënten, taartdecoratie-materialen en voor leuke workshops op www.debakwinkel.nl

4

Re: Wie heeft ervaring met..

Majoco schreef:

Helemaal niemand??? :(

Tipje: zet het onderwerp in de topictitel, dan klikt men veel eerder en heb je ook eerder kans op een reactie van iemand die weet waar het over gaat :)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag