Onderwerp: hoeveelheid chocolade pasta?
hoeveel chocolade pasta heb je ongeveer nodig voor de botercrememix?
100 mix, 100 poedersuiker en 200 water?
En gebruiken kan je ook alleen pasta gebruiken voor vulling of is dat erg kaal?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » hoeveelheid chocolade pasta?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
hoeveel chocolade pasta heb je ongeveer nodig voor de botercrememix?
100 mix, 100 poedersuiker en 200 water?
En gebruiken kan je ook alleen pasta gebruiken voor vulling of is dat erg kaal?
alleen pasta voor de vulling zou ik erg kaal vinden. daar moet je juist die botercreme mix voor gebruiken!
2 of 3 volle flinke eetlepels gooi ik er doorheen.
om af te smeren kun je beter 250 gram (room)boter met 250 gram poedersuiker gebruiken. zonder de mix. daar kan ook dezelfde hoeveelheid chocopasta doorheen.
ik doe er altijd cacao door vinden ze bij mij thuis erg lekker en dan zo'n twee eetlepels dat hij net niet donkerbruin is.
alleen pasta voor de vulling zou ik erg kaal vinden. daar moet je juist die botercreme mix voor gebruiken!
2 of 3 volle flinke eetlepels gooi ik er doorheen.om af te smeren kun je beter 250 gram (room)boter met 250 gram poedersuiker gebruiken. zonder de mix. daar kan ook dezelfde hoeveelheid chocopasta doorheen.
ik ga het uitproberen..
nog even een nieuwsgierig vraagje waarom smeer je niet af met de mix van botercreme?
omdat daar water in gaat. heel vaak blijft de taart goed, maar af en toe gaat de marsepein of fondant smelten en dan heb je dus geen taart meer, maar een stuk nat cake met een plas marsepein eromheen.
net zoals banketbakkersroom of slagroom, daar kan je ook niet meer afsmeren.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » hoeveelheid chocolade pasta?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.