Onderwerp: visserstaart voor zieke opa!
Hallo allemaal!
Deze taart heb ik voor mijn opa gemaakt. Hij was bedoeld voor de familie bbq. Tevens de laatste voor mijn opa. Ik wou zo graag een mooie taart voor hem maken, zodat ook hij kon zien waar ik me de laatste tijd mee bezig heb gehouden. Taart bakken dus!
Hier is ie dan
Sorry voor vele foto's. Hij is niet perfect, maar ik ben toch erg trots op geworden!
Bovenste gevuld: Met citroenmarmelade, verse aardbeitjes, banketbakkersroom en slagroom, afgesmeerd met botercreme!
Onderste gevuld met: citroenmarmelade, frambosejes, slagroom en viervruchtenjam, boven op (het water) is witte chocolade canache en zijkant botercreme.
Zoals jullie zien kreeg ik hem niet gald de bovenste. Komt dat door te weinig botercreme? Ik vind het met meer botercreme zo machtig worden!
En mijn fondant begon hier en daar wat scheurtjes te tonen. Is hij dan te droog? of teveel poedersuiker? Hoe kan ik het voorkomen?
Zit nog met vele vragen zoals jullie zien hahaha. Misschien toch maar snel een cursusje doen!! En blijven oefenen.
Bedankt voor het kijken!!