1

Onderwerp: Gananchen....opvullen "gaten" na het vullen

Hoi.

Als ik een taart met fondant bekleed ben ik altijd blij dat ik de "gaten" of deukjes kan wegsmeren met botercreme. Zo krijg ik toch een strakke taart zonder al te veel deuken en zo.
Hoe gaat dit met ganache? Kan ik de biscuit na het vullen ook afsmeren met botercreme en dan ganache erover gutsen?

Ik wil het vullen met tobleronevulling en evt aardbeienmousse....staat nog in de diepvries.

Groetjes,
Suzanne

2

Re: Gananchen....opvullen "gaten" na het vullen

ja dat kan, maar doe ik nooit, je kan dmv het gieten ook je deukjes heel mooi wegkrijgen, ik vind ganache juist heel makkelijk als je maar goed vanuit het midden gaat gieten en hij op de juiste temperatuur is

Wat een bloemetje?  nee van mij krijg je een taart!!!

3

Re: Gananchen....opvullen "gaten" na het vullen

Ik smeer wel af met botercr

4

Re: Gananchen....opvullen "gaten" na het vullen

Oh...oke...dan toch maar de "makkelijke" versie voor morgen, zonder bc. Heb vandaag al een dubbele taart moeten maken dus heb niet echt veel zin meer.

De juiste temperatuur....wat is dat? Ik probeer ook de zoekfunctie even.