1

Onderwerp: Marsefond met gele stukjes?!?!

Vanavond eindelijk begonnen met m'n bruidstaart.
Maar.... nu heb ik voor een witte taart, marsepein en fondant met elkaar gemengd 1:1, en nu heb ik er toch wel een beetje gele stukjes in zitten. Ik had toch wel gehoopt dat het wat egaler wit zou zijn.
Kan ik daar nog iets aan doen? Hoe komt het? Kan het zijn dat de marsepein 'te oud' is?
Het leek wel niet helemaal 100% smeu

2 Laatst bewerkt door nnicole1234 (16-07-2009 06:43)

Re: Marsefond met gele stukjes?!?!

Ik kan je niet helpen...heb vaker marsepein met fondant gemengd maar nooit gele stukjes gehad...:S
Wat voor soort marsepein en fondant heb je gebruikt ?
Ik zou me namelijk voor kunnen stellen dat als je marsepein gebruikt die 1:2 is dat je die kans meer loopt dan bij 1:3 of 1:4
Zelf meng ik altijd met PettinIce maar denk niet dat dat veel uit zal maken ...