1

Onderwerp: 1ste taart

Lieve taartenbakkers,

Ik heb een vraag. Ik ga er vanuit dat geen enkele vraag een domme vraag is. Geen vragen stellen terwijl je die wel heb is pas dom.

Ik wil alsvast mijn strik maken moet er nu Tylose door het fondant of kan het ook op een andere manier.

Hoor graag van jullie toppers.

Groetjes,

Ashanti

Verening de wereld begin bij je zelf

2 Laatst bewerkt door Lautje. (15-07-2009 15:07)

Re: 1ste taart

Er moet inderdaad tylose door de fondant, anders wordt je strik niet hard en zakt hij in.
En er zijn inderdaad geen domme vragen, maar de antwoorden op je vragen zijn ook heel vaak al via de zoekfunctie te vinden, aangezien deze vraag al vaak gesteld is :)!

Groetjes Laura!

3

Re: 1ste taart

Dank je wel voor je snell reactie Lautje.

Heb nu pas door hoe de zoekfunctie werkt.
Dus in het vervolg eerst daar zoeken eer ik mijn vraag stel.

Groetjes,

Ashanti

Verening de wereld begin bij je zelf

4

Re: 1ste taart

Geeft niet hoor! En we beantwoorden vragen ook met alle liefde hoor :) Maar de zoekfunctie kan gewoon heel handig zijn af en toe.

Groetjes Laura!

5

Re: 1ste taart

ik maak mijn strikken altijd van fondant zonder tylose, het wordt zowiezo wel hard en zo blijft ie eetbaar.
ik heb nog nooit een ingestortte strik gehad, gaat dus prima!

succes met je taart!

In Geldrop moet je zijn voor de leukste workshops bij CakeCreatief! www.mijntaartjes.cakecreatief.nl

6

Re: 1ste taart

Jufdorien, hoe laat je je strikken drogen? Op de zijkant of gewoon rechtop met papier ertussen?

Groetjes en veel bakplezier,
Lucy