1

Onderwerp: Afsmeren met bavaroise?

Net nieuw op dit forum en nu al een vraag :D (en er zullen er nog wel een paar volgen, gheghe!)

Afsmeren met bavaroise, kan dat?? Ik heb helaas geen botercreme in huis! Ik wil de taart uiteindelijk bekleden met marsepein.

2

Re: Afsmeren met bavaroise?

Ik zou gezeefde abrikozenjam pakken wat bavaroise is te nat om af te smeren,
dan gaat de marsepein smelten....

3 Laatst bewerkt door Mammamia (14-07-2009 20:30)

Re: Afsmeren met bavaroise?

Bedankt voor je reactie!

Maarrrr, ook geen abrikozenjam in huis (argh!). Oke, geen bavaroise doen dus..... Iemand nog andere tips? Kan het ook zonder afsmeren? Of met aardbeienjam?

4 Laatst bewerkt door marliesb (14-07-2009 20:33)

Re: Afsmeren met bavaroise?

Kan ook met aardbeienjam, maar dan moet je de marsepein niet te dun uitrollen anders schijnt hij nl. door....
Je moet wel iets afsmeren anders blijft je marsepein niet plakken aan je bisquit.

5

Re: Afsmeren met bavaroise?

Aardbeienjam is ook prima, ik zou het wel even fijnmaken met b.v. de staafmixer.
Vaak wordt als je met jam afsmeer abrikozenjam gebruikt, omdat dat het meest neutraal van kleur is.

6

Re: Afsmeren met bavaroise?

Wat ben ik blij met jullie snelle antwoorden, bedankt!!

Ik ga gelijk aan de slag met aardbeienjam en de staafmixer :D

7

Re: Afsmeren met bavaroise?

Succes en we zijn benieuwd naar je mooie taart....:Y

8

Re: Afsmeren met bavaroise?

chocoladepasta werkt ook altijd goed!