Onderwerp: Blijft het krokant?

Hallo,

Ik heb een paar vraagjes :D

Ik wil graag gepofte rijst verwerken in een taart.
Als ik door het bescuitmengesel doe blijft het dan wel krokant ?

Ook heb je bij de albert heijn witte chocolade met gepofte rijst..
Ik heb al een keer een recept van het forum gebruikt voor bonbonbloc vulling..
zou ik de witte chocolade met gepofte rijst kunnen gebruiken ivp de bonbonbloc
of word het dan zacht (de rijst)?

Kan er stukjes chocolade door het biscuitmengsel zodat je als het is afgekoeld harde stukjes chocolade in je biscuit krijgt?

alvast bedankt !!

2

Re: Blijft het krokant?

ik zou zeggen: proberen, want het klinkt lekker! en dan hier vertellen of het lukt, dan doen we het volgende week allemaal :)

3

Re: Blijft het krokant?

Uit eigen ervaring weet ik dat zoiets als gepofte rijst n

Official Wilton Method Instructor.Kijk voor al je bakingrediënten, taartdecoratie-materialen en voor leuke workshops op www.debakwinkel.nl

Re: Blijft het krokant?

Ik ga het proberen..maar wel eerst even een kleinere bakvorm kopen :D

5

Re: Blijft het krokant?

Ik doe wel eens een stukje chocola in de cupcakes (wel een aanrader, zeker als de cc nog warm zijn, is de chocola nog vloeibaar! :P
Maar na het afkoelen is de chocola zacht, niet meer knapperig, maar wel errug lekker!