1

Onderwerp: royal icing

ik heb een vraag, laatst had ik royal icing gemaakt, met verse eiwit, en maar heel kort in de keukenmachine gedaan. het was toen vrij dun, en toen ikhet op de CC deed, trok het na een paar seconden mooi glad.
nou heb ik laatst nog een keer royal icing gemaakt, nu met eiwit poeder, en nu had ikhet in de keukenmachine lang genoeg gedaan tot het stijve pieken had, en het was nu veel schuimiger en ik denk niet dat het nog recht kon trekken.

is het erg als ik het maar heel kort in de keukenmachine doe, zodat het weer zo mooi gladtrekt, of gebeurt dat ook als ik het wat dunner maak en het wel lang in de keukenmachine doe??

alvast bedankt!

2

Re: royal icing

Ik kan je helaas ook niet helpen, maar ik lees even mee...:Y

3

Re: royal icing

ik klop de royal icing altijd gewoon stijf, zodat ik het kan gebruiken om oa dropflowers en bloemen mee te spuiten.
je kunt het gewoon dan weer verdunnen met water om bv iets te decoreren waarvoor het moet vloeien (bv. vlinders inkleuren).

dus gewoon bij je stijve royal icing water toevoegen totdat je de gewenste dikte weer hebt.

liefs Saskia
Elke dag is een cadeautjes, pak het uit.

4

Re: royal icing

dankje