1

Onderwerp: Ondergrond

Hallo allemaal,

Ik vroeg me af waar jullie je taart meestal opzetten?
Wat voor materiaal? Ik heb al een paar keer een stuk stevig karton gebruikt, die ik dan verpak met een leuk cdeaupapiertje.
Maar op de een of andere manier trekt het vocht daar dan in, en wordt het er niet aantrekkelijker op...
Hoe lossen jullie dat op?

Groetjes Kim

2

Re: Ondergrond

ik doe het op de zelfde manier en dan nog plakplastic (boeklon) er overheen

groetjes emmy
u kunt al mijn taarten bekijken op www.emmy635.mijnalbum.nl

3

Re: Ondergrond

Heb een aantal opties: een cake board van 3mm, stukje dunste MDF met kadopapier er omheen en daraover van de doorzichtige folie of hardboard ook met papier en folie.

Avalon's magical cakes

4

Re: Ondergrond

Aha die folie dus...
Hoe makkelijk kan het zijn...
Waat kan ik die plakplastic halen??

5

Re: Ondergrond

Ik gebruik altijd het transparante inpakpapier van de Xenos....

Groeten, Jolanda
I try to watch what I eat, but I'm not fast enough!

6

Re: Ondergrond

Ik gebruik ook MDF platen die laat ik bij Karwei op maat zagen en die verpak ik met leuk inpakpapier met daaroverheen folie...;)

7

Re: Ondergrond

Je hoeft niet per s

Official Wilton Method Instructor.Kijk voor al je bakingrediënten, taartdecoratie-materialen en voor leuke workshops op www.debakwinkel.nl

8

Re: Ondergrond

Ik gebruik ook MDF met een kadopapiertje en de folie die ik erover doe is van Paardekooper, voedselveilige :)

9

Re: Ondergrond

Spaanplaatjes van de Praxis. Uit een plaat 61X122 cm zagen ze 8 plaatjes van 30x30cm voor je. Kosten ongeveer 0,50 per plaatje.
Dan in 1x met kadopapier en folie bekleden. Punaises aan de onderkant en klaar!

10

Re: Ondergrond

Ik haal de folie bij het kruidvat.