1

Onderwerp: laagje jam of niet...

Bij een vulling van champagnecreme en wittechococreme...
Het is voor een proeftaartje voor onze eigen bruiloft..
Ik denk zelf dat het wel lekker is (dun laagje dan)
Maar dan: bosvruchtenjam of 4 vruchtenjam??
Wat zouden jullie doen?
Groetjes Kim

2

Re: laagje jam of niet...

Ik zou gaan voor de bosbessenjam..:9

3

Re: laagje jam of niet...

Bij champagnecr

Official Wilton Method Instructor.Kijk voor al je bakingrediënten, taartdecoratie-materialen en voor leuke workshops op www.debakwinkel.nl

4

Re: laagje jam of niet...

Ik bedoel helemaal geen bosvruchten...heb ik niet eens...haha
Ik bedoel frambozen....dussssssssss
Of gewoon helemaal geen jam??

5

Re: laagje jam of niet...

Frambozen :Y is een lekkere fris-zure tegenhanger voor alle zoetigheid!

Official Wilton Method Instructor.Kijk voor al je bakingrediënten, taartdecoratie-materialen en voor leuke workshops op www.debakwinkel.nl

6

Re: laagje jam of niet...

makatralsy schreef:

Frambozen :Y is een lekkere fris-zure tegenhanger voor alle zoetigheid!

Helemaal mee eens, ik zou ook voor framboos gaan.

www.taartenchocolade.nl Workshops en webwinkel in chocolade / taartbenodigdheden Tilburg. Volg ons ook op  Facebook

7

Re: laagje jam of niet...

Het is inderdaad frambozen geworden!
We hebben zojuist een stukje geproefd...mmmmmmmmmmm lekker!!!