1

Onderwerp: mijn eerste ganache

Ik heb vanmorgen mijn eerste ganache gemaakt!  Het viel me nog mee. Alleen jammer dat er zoveel kruimels aan het mes blijven plakken. De zijkanten heb ik niet afgesmeerd...ik had te weinig poedersuiker in huis voor boterroom 1:1. Maar de oneffenheden heb ik gecamoufleerd met vlokken. Heerlijk! Gevuld met aardbeienmousse....lekker fris met zoet gecombineerd!

Wat ik wel een nadeel vindt....de rotzooi.....
Grrr....

Groetjes!
Suzanne

2

Re: mijn eerste ganache

Meestal wordt ganache (vloeibaar) ook over de taart heen gegoten, zodat er een mooie laag overheen komt :) De taart op een rooster zetten met iets eronder wat de chocola opvangt die eraf druipt, en die er meerdere keren overheen gieten zodat de oneffenheden niet meer te zien zijn.

Groetjes Laura!

3

Re: mijn eerste ganache

Oh...dat is dan misschien beter.
Smeer je de zijkanten dan ook nog af met iets van botercreme?