1

Onderwerp: kroon maken

Hoi,

Ik moet een kroontje maken (met van die punten) maar hij zakt in... wat is het geheim.

Ik heb heel veel tylose door de marsepein gedaan, nu heb ik maar een ronde uitsteker (hoge) erin gezet en eromheen heb ik nu even huishoudfolie gedaan om hem bij elkaar te houden... zou dit gaan lukken? Ik wil de punten namelijk nog wel iets laten omkrullen...

Hoe doen jullie dat??

groeten, Bianca
TAART in huis

2

Re: kroon maken

mijn ervaring is dat tylose beter werkt met fondant.
maar weet niet of marsepein veel langer nodig heeft om uit te harden of dat de reden ergens anders ligt.

groetjes emmy
u kunt al mijn taarten bekijken op www.emmy635.mijnalbum.nl

3

Re: kroon maken

Marsepein droogt idd. langer.....

4

Re: kroon maken

Misschien in een laag glas of beker zetten? Dan kun je de topjes meteen laten omkrullen. Weet niet of het werkt hoor, ik gebruik meestal fondant met dit soort dingen. succes!

I will have poetry in my life. And adventure. And cake. Cake above all - William Shakespeare & me

5

Re: kroon maken

Het lukt mij ook niet met marsepein. Fondant droogt veel sneller.

6

Re: kroon maken

ja heb nu een kroontje van fondant gemaakt! is gelukt

groeten, Bianca
TAART in huis