1

Onderwerp: deeg roller

klopt het dat je hier geen marsepein kan uit rollen het blijft steeds aan de roller plakken .

groetjes joke

Groetjes joke

2

Re: deeg roller

Misschien als je er een beetje crisco op doet...

3

Re: deeg roller

KOmt ook door het warme weer dat alles plakt.

Ik doe wel eens heeeeeel lich wat peodersuiker op mijn roller. Anders je marsepein even in de koelkast doen na het doorkneden.

4

Re: deeg roller

ik heb een houten deegroller, en "vet"die in met crisco, daarna het werkplak goed voorzien van poedersuiker en dan heb je geen last van plakken

5

Re: deeg roller

oke meiden dank je wel maar wat is crisco.
Groetjes joke

Groetjes joke

6

Re: deeg roller

Crisco is een soort vet....je kunt ook smaakloos plantaardig frituurvet gebruiken....
en kost ook nog niet zoveel....
Even in de magnetron en je kunt het zo gebruiken....

7

Re: deeg roller

Crisco is plantaardig vet (geloof ik), vergelijkbaar met die blokken wit frituurvet. Je kunt het gebruiken in plaats van poedersuiker, om op je werkblad/handen/roller te smeren zeg maar. Dan plakt het niet zo en krijgt het een mooie glans. Iets uitgedroogde fondant kun je er ook weer mee 'repareren'. Je kunt het in de webshop krijgen.

Re: deeg roller

Ik gebruik een pvc pijp ipv de houten deegroller (die had ik eerst wel).
Dat plakt helemaal niet! Perfect.

If live gives you lemons, make lemonade!