1

Onderwerp: Taart strik

Hoe maak ik met fondant een strik? ik doe het met marsepein maar dan zakt hij in..

en als ik de biscuitmix gebruik, moet ik de oven dan voorverwarmen want dat staat niet op de verpakking? ( heb daardoor dus 2 taarten moeten weggooien.. )

2

Re: Taart strik

kan het fondant trouwens met rolfondant?

3

Re: Taart strik

Fondant met tylose erdoor werkt het best dan droogt het goed hard. Maar zonder tylose kan ook hoor duurt alleen langer en wordt iets minder hard.
Met fondant bedoelen wij hier rolfondant. Je hebt ook fondantglazuur maar dat is vloeibaar. Is dat roze laagje op een tompoes.

Ik verwarm de over voor maar 50 graden lager en voor de temperatuur in stappen op als de taart in de oven staat.  20 cm taart 5 min 125 graden 5 min 150 graden en dan 20 min 175 graden.
Gaat tot nu toe altijd goed

Groeten van Nicole