1

Onderwerp: Afsmeren met ...?

Hi!

Ik maak nu al ruim een jaar taarten, maar heb ze tot nu toe allemaal nog afgesmeerd met botercreme. Echter ben ik geen botercreme-liefhebber en wil ik dus eens iets anders. Alleen weet ik niet wat.

Dus hierbij mijn vraag: waarmee kan je een gevuld kapsel nog meer afsmeren?

Ik ben erg benieuwd!
Reuze bedankt alvast voor het lezen en eventuele reageren!

Lieve taartgroetjes,
Astrid.

Groetjes, Astrid
Taart met STIP! - Omdat ik graag de stipjes op de 'i' zet! -

2

Re: Afsmeren met ...?

ik doe het ook wel eens met de royal icing potten uit de webshop deze harden niet uit ze zijn van hilton.
dit valt bij de mensen die bij mij taart eten ook in de smaak

groetjes emmy
u kunt al mijn taarten bekijken op www.emmy635.mijnalbum.nl

3

Re: Afsmeren met ...?

jam zonder klontjes of chocopasta. de witte van ah is lekker zacht.
door de botercreme kun je ook een smaakje doen h

4

Re: Afsmeren met ...?

Ik ben helemaal fan van meringue botercreme (met evt. een smaakje), dat smaakt echt (bijna) niet naar boter, is lekker fluffy en makkelijk mee af te smeren.
En ik vind het ook niet zo veel werk om te maken, meer natuurlijk dan 1:1 botercr

'If you can dream it, you can do it' (Walt Disney)