1

Onderwerp: Blub blub blub....

....een onderwater stapel!

Gevuld met.....piepschuim! :D

http://www.mijnalbum.nl/Foto-Y7XED8RS-1.jpg

Wil jij bij ons een workshop volgen? Kijk dan op www.hetbontetaartje.nl

2

Re: Blub blub blub....

Ma, ik vind het een super gave taart!
In het echt was hij nog mooier!!!!!!

Winkel, (gast)workshops en taarten op maat. En voorjaar 2014 komt ons eerste 3d taartenboek uit!
Kijk voor meer info op; www.hetbontetaartje.nl

3

Re: Blub blub blub....

wow, heeeeel mooi

4

Re: Blub blub blub....

super zeg!!!! hoe heb je die doorzichtige bubbel sgemaakt als ik vragen mag?

mijn nieuwe website is in de lucht...neem een kijkje op www.personaltouch-cakes.com

5

Re: Blub blub blub....

heel mooi!
ik ben ook wel heel benieuwd naar de bubbels...

In Geldrop moet je zijn voor de leukste workshops bij CakeCreatief! www.mijntaartjes.cakecreatief.nl

6

Re: Blub blub blub....

Met gelatine het staat in het boek sugar flowers van Alison Procter.Ik heb het al een keer eerder beschreven bij de woezel en pip taart van severn.

Wil jij bij ons een workshop volgen? Kijk dan op www.hetbontetaartje.nl

7

Re: Blub blub blub....

Heb het even opgezocht....

Drie blaadjes gelatine oplossen in een klein beetje water ongeveer 2 eetlepels.
Dan opzuigen met een pipetje en op een non stick vel (van de oven) Een
druppeltje laten zakken en er dan met het pipetje gelijk wat lucht in te blazen.
Dit kan als je er niet te veel in doet en hij moet wel van hitte bestendig materiaal zijn.
Dan een nacht laten drogen.
En er niet met je vingers aan komen, dan zie je gelijk vinger afdrukken.(pincet)

Winkel, (gast)workshops en taarten op maat. En voorjaar 2014 komt ons eerste 3d taartenboek uit!
Kijk voor meer info op; www.hetbontetaartje.nl

8

Re: Blub blub blub....

Wauw wat is die mooi zeg!!!! :Y

Vele en lieve groetjes Nicole

9

Re: Blub blub blub....

Heel mooi!

Groetjes San

10

Re: Blub blub blub....

Oh, hartstikke mooi !!

Groetjes, Conny

11

Re: Blub blub blub....

Prachtig, maar niet te eten :D

Groetjes en veel bakplezier,
Lucy