1 Laatst bewerkt door MirandaB (18-06-2009 21:14)

Onderwerp: Tips voor vulling in taart?

Van het weekend wil ik een taartje gaan maken (rond, 20 cm). Vulling voor de onderste laag wordt monchou (recept van dit forum met monchou, basterdsuiker, slagroom, vanillesuiker en klopvast). Tweede laag wordt fris, aardbeien of frambozen ofzo. Maar wat moet ik in die 3e laag stoppen?:/ Slagroom lijkt me zo machtig worden???:think:
Oh ja, ik smeer af met botercreme (mix) en bekleed met marsepein. Dus aan zoet geen gebrek!;)

2

Re: Tips voor vulling in taart?

Een laagje chocoladepasta lijkt mij er wel lekker bij en is geen dikke, vullende laag (afhankelijk natuurlijk van de dikte van de laag die je erop smeert :D)

'If you can dream it, you can do it' (Walt Disney)

3

Re: Tips voor vulling in taart?

Bastognekruimels!

Re: Tips voor vulling in taart?

Aardbeienjam?

5

Re: Tips voor vulling in taart?

kersen gaan perfect bij monchou