1

Onderwerp: citroen door beslag?

Hello,

Ik heb overal gekeken en ook alle FAQ

Ik denk altijd heel goed na....... voor ik iets doms zeg

2

Re: citroen door beslag?

Ik doe altijd citroenrasp van Oetker door mijn beslag!

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

3

Re: citroen door beslag?

ik niet altijd maar het komt wel voor! Ook van Dr. OETker niet van Dr. Utker  :D
blijft bij mij echt met de "oe"

De Zoete Keuken, liefde voor het vak, passie voor de taart!
www.dezoetekeuken.nl https://www.facebook.com/DeZoeteKeuken

4

Re: citroen door beslag?

ik ook, geeft een lekkere frisse smaak

Wat een bloemetje?  nee van mij krijg je een taart!!!

5

Re: citroen door beslag?

Ik doe altijd citroenaroma van dr OETker door mijn beslag. Ik vind het een prettig tegenwicht voor al het zoete van de marsepein en fondant.

Groetjes, Conny

6

Re: citroen door beslag?

Ik gebruik soms wel en soms niet de citroenrasp erdoorheen. Het geeft wel net wat meer frisheid. Maar kan prima dus.

Groetjes Marlies

7

Re: citroen door beslag?

Ik doe er ook altijd citroenrasp doorheen.

Groetjes, Tamara
Nieuwsgierig naar mijn taarten? Ze zijn hier te vinden.

8

Re: citroen door beslag?

hoeveel doen jullie er door van de citroenrasp?

Groetjes Wendy