1

Onderwerp: Vraagje over de combinatie fondant en witte chocolade

Ik wil een stapeltaart maken met een waterpolo mannetje dat uit de bovenste taart komt. Om het golfjes effect te krijgen vroeg ik mij af of het mogelijk is om de gesmolten (blauw gekleurde) chocolade op de fondant te laten lopen zonder dat de fondant smelt. Of heeft iemand een andere suggestie om het watereffect na te bootsen zoals botercreme of zo iets dergelijks?

alvast bedankt!

De enige verslaving met een zoete (bij)smaak!
Karin

2

Re: Vraagje over de combinatie fondant en witte chocolade

Ja, inderdaad, met gekleurde botercr

Official Wilton Method Instructor.Kijk voor al je bakingrediënten, taartdecoratie-materialen en voor leuke workshops op www.debakwinkel.nl

3

Re: Vraagje over de combinatie fondant en witte chocolade

Wat ook leuk is, blauwe fondant met laagje (doorzichtige) piping gel erover.

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

4

Re: Vraagje over de combinatie fondant en witte chocolade

Of witte choco[pasta die je op kleur maakt! Heb ik voor een afzwemtaart gedaan en het effect was eigenlijk heel mooi.
Hou er alleen even rekening mee dat de chocopasta niet geheel wit is. Aqua of turquoise is niet zo'n goed idee dan, dat wordt groenig.

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

5

Re: Vraagje over de combinatie fondant en witte chocolade

Bdankt voor alle tips!

De enige verslaving met een zoete (bij)smaak!
Karin