1

Onderwerp: strik zonder tylose in koelkast????

ik moet deze week een taart ,met een lussenstrik maken. ik vind het lekkerder om het zonder tylose te doen (door de fondant) omdat je het dan ook nog kan eten.
nu vroeg ik mij af of de strik dan in de koelkast kan. ik weet niet of het weer flexibel wordt op het moment dat het evt vochtig wordt. wie heeft hier ervaring mee???

2

Re: strik zonder tylose in koelkast????

Ik zou het gewoon in de lucht laten drogen en vooral niet in de koelkast zetten.
Mischien afdekken met een vliegennetje. Zodat het wel kan drogen maar er geen vliegen bij kunnen komen.
En fondant met tylose kan je ook wel eten ,maar wordt gewoon harder!

Groetjes Gonnie.

www.trendytaart.nl

Te mooi om op te eten.... te lekker om te laten staan.

3

Re: strik zonder tylose in koelkast????

ik maak mijn strikken altijd zonder tylose, maar doe ze nooit in de koelkast.

4

Re: strik zonder tylose in koelkast????

de lussen zijn al gedroogd, weet alleen niet of ik de taart al in elkaar kan zetten aangezien er slagroom in de vulling zit en deze in de koelkast moet

5

Re: strik zonder tylose in koelkast????

Zet de strik er gewoon als laatste vlak van te voren erop!!!

Groetjes Gonnie.

www.trendytaart.nl

Te mooi om op te eten.... te lekker om te laten staan.