1

Onderwerp: Hoe zijkant bekleden

Hallo

Mijn mama is niet zo gek op rolfondant of marsepein. Daarom wou ik voor haar een biscuit bakken gevuld met lemon curd en er dan bovenop verse aardbeien op leggen. Nu tob ik mezelf suf over hoe ik de zijkant van mijn biscuit dan moet bekleden. Iemand een ideetje?

Isabelle

2

Re: Hoe zijkant bekleden

besmeren met botercreme? daar kan je dan evt. nog iets van lemon curd o.i.d. doorheengooien zodat dat ook limoenig smaakt.

3

Re: Hoe zijkant bekleden

Of de zijkant insmeren met botercr

Trying to forget someone you love,
is like trying to remember someone you never knew...

4

Re: Hoe zijkant bekleden

Ja, aan die chocosticks had ik ook al gedacht, maar is dat dan nog wel lekker met die lemon curd?

5

Re: Hoe zijkant bekleden

Of nogatine? (die kleine nootjes op ijs of aan de zijkant van een slagroomtaart

6

Re: Hoe zijkant bekleden

Inderdaad, nogatine dacht ik ook aan, of verkruimelde bastognekoeken :9

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

7

Re: Hoe zijkant bekleden

Of gewoon niet versieren aan de zijkant, ziet er toch ook prachtig uit!! En bovenop bestrooien met poedersuiker (door een zeefje) en een paar aardbeitjes erop leggen...

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"

8

Re: Hoe zijkant bekleden

Ganache misschien?

9

Re: Hoe zijkant bekleden

slagroom???

bakken met Chez-Ami
www.facebook.com/chezami.nl binnenkort online op www.chezami.nl

10

Re: Hoe zijkant bekleden

Een breed (satijnen) lint eromheen?

Groetjes, Fleur
Een dag niet gebakken is een dag niet geleefd