1

Onderwerp: tylose

Ik heb hier een vraagje over.. gebruiken jullie dit altijd als je met marsepein gaan boetseren.. Of alleen als je iets maakt wat moet staan of ook met een puzzeltaart.
Ik was net bezig met de marsepein en merkte dat het wel snel breekt namelijk.. En kan je het daarna ook nog bewaren netzo als de gewone marsepein..

2

Re: tylose

nee ik gebruik het niet altijd met boetseren. Ligt er een beetje aan hoe iets moet blijven staan.

puzzeltaart gebruik ik het sowieso niet voor.

volgens mij is het daarna prima te bewaren (als je over hebt), alleen wordt heel hard dus of het dan nog kneedbaar is weet ik niet :D

3

Re: tylose

Ik doe altijd een beetje bij de boetseersel en bij puzzels ligt het eraan wat ik maak. Voor letters gebruik ik ook een beetje.

Als je marsepein breekt, heb je er teveel in. Ik dep altijd effe het bolletje in de poeder en wat eraan bloijft plakken kneed ik erdoorheen.

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

4

Re: tylose

Ik gebruik het alleen maar bij mijn boetseersel.....
En ook maar een heel klein beetje.....