1

Onderwerp: aangevette slagroom invriezen?

Hallo!

Ik ben dol op de marscarpone slagroom van deze site en ik wil het mengen met aardbeien en pure chocolade. Kun je dit invriezen in een volledig beklede taart of wordt het daar niet lekkerder van?

Gr,  Diva

2

Re: aangevette slagroom invriezen?

ik denk wel met taart en al..maar zo los lijkt me niet.

3

Re: aangevette slagroom invriezen?

Vet wordt heel snel "ranzig" in de vriezer... je kan wel proberen om op vetvrij papier rozetjes te spuiten van slagroom, en dan invriezen...
Deze kun je alleen niet meer van vorm veranderen als ze weer terug zijn ontdooid...

...::: Get cooking or die trying :::...
...::: Liefde maakt het leven de moeite waard, chocola maakt het dragelijk :::...

4

Re: aangevette slagroom invriezen?

Okee, dan bedenk ik een andere vulling.
Bedankt!

5

Re: aangevette slagroom invriezen?

Ik heb even je twee topics samengevoegd; als er niet gelijk antwoord komt (en echt, dat kan gebeuren, ook hier ;)) is het niet de bedoeling om er dan een tweede  bij te openen.

Ik heb trouwens wel aangevette slagroom ingevroren (de enige keer dat ik het had gemaakt) en volgens zeggen - heb er zelf niets van op - was het nog erg lekker.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag