1

Onderwerp: Aangevette slagroomvraagjes.

Hallo iedereen,

Ik heb even een aantal vraagjes:

1. Kun je als je aangevette slagroom hebt gemaakt, daar ook oploskoffie doorheen doen voor een mokkasmaak of smaakt dat niet lekker? Ik wil dit graag gebruiken voor de afwerking van de taart. Heeft iemand hier misschien ervaring mee?

2. En wie weet een lekkere combi met gewone mokkaslagroom? Mijn schoonvader houdt namelijk nogal van mokka en die koopt altijd van die gewone mokkataarten van de winkel en nu d8 ik laat ik er eens zelf eentje maken.

Heel erg bedankt alvast en groetjes..

2

Re: Aangevette slagroomvraagjes.

Klinkt lekker!! Gewone mokkataarten zijn volgens mij meer met botercreme en dan mokka erdoor. En combinatie? Chocola, nootjes, nogatine....

If life gives you lemons, make lemoncurd.

3

Re: Aangevette slagroomvraagjes.

ik doe altijd een eetlepel oploskoffie door de botercreme heen. heerlijk!

ik doe bij mokka niets anders want vind het een behorlijk sterke smaak

Re: Aangevette slagroomvraagjes.

Dankjewel voor de tips en het antwoord! Ik ga het gewoon proberen morgen denk ik. Heeft iemand ooit de combi mokkaslagroom en caramelroom volgens het recept van Granny gemaakt?

groetjes

Re: Aangevette slagroomvraagjes.

Niet die conbinatie,maar de caramelcreme van Granny is HEERLIJK!!!