1

Onderwerp: perziken

Weer iets heel vervelend's............:(

De perziken bij ons uit de winkel zijn net ouwe mannetjes en vrouwtjes...beetje rimpelige vel....en iets te rijp...
en weggooien is zonde en gun perziken een 2 ronde dus ik ga ze tot mousse slaan...
heb de recepten al doorgespit maar ik zag niks...

iemand een idee en hoeveelheid?het zijn er ongeveer 25...maar dan nog schil er af en ontpit...

en woon je in de buurt en wil je ook wat dan kom je het maar halen ik gooi alles in de vriezer dus...heb sowieso al een paar bakjes voor jax gereserveerd ;)

wat er ook gebeurt,altijd blijven WUDDEN.....

2

Re: perziken

misschien jam van koken?

If life gives you lemons, make lemoncurd.

3

Re: perziken

ja is een idee...

maar ik was vergeten te melden dat het voor taartenvulling is :lol:

en daar kan ik niks over vinden..

wat er ook gebeurt,altijd blijven WUDDEN.....

4

Re: perziken

Zoals het sticky topic met de titel 'Hier alleen recepten posten!' doet vermoeden, is de rubriek 'Ingezonden recepten' alleen voor ingezonden recepten..... (dus niet voor vragen; voor info: betreffend topic even lezen :) )

[MOVE] --> Bakken & Vullen

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

5

Re: perziken

Gewoon het recept van aardbeienbavarois gebruiken en de aardbeien vervangen door perziken?

Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...