1

Onderwerp: Aardbeientaart > tips bovenkant?

Voor dit weekend wil ik een aardbeientaart maken. De vulling weet ik al.
Ik wil er bovenop aardbeien doen en ik zie veel taarten voorbij komen waarbij deze aardbeien op slagroom liggen.
Nu vraag ik me af wat lekkerder is, dit of bijvoorbeeld banketbakkersroom en dan daarop de aardbeien (en daar dan weer wat slagroom op).
Wie heeft hier al wat (proef ;))ervaring mee?

2

Re: Aardbeientaart > tips bovenkant?

Ik vind het lekkerder op banketbakkersroom :P!

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

3

Re: Aardbeientaart > tips bovenkant?

Ik ben ook meer een fan voor banketbakkersroom...:9

4

Re: Aardbeientaart > tips bovenkant?

Ik leg ze ook altijd op banketbakkersroom...en dan gaat er bij mij nog een laagje rood gekleurde (met aanmaaklimonade aangemaakte) gelatine overheen!
Yummie!

In Geldrop moet je zijn voor de leukste workshops bij CakeCreatief! www.mijntaartjes.cakecreatief.nl

5

Re: Aardbeientaart > tips bovenkant?

Je kunt ook zwitserse room maken, dit is banketbakkersroom MET slagroom.
Heeel erg lekker, succes!

www.taartenchocolade.nl Workshops en webwinkel in chocolade / taartbenodigdheden Tilburg. Volg ons ook op  Facebook

6

Re: Aardbeientaart > tips bovenkant?

Chocoholic schreef:

Je kunt ook zwitserse room maken, dit is banketbakkersroom MET slagroom.
Heeel erg lekker, succes!

Ik wilde het net zeggen. Die is zo lekkerrrrrrr....
En dan de aardbeien er een beetje induwen.

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

7

Re: Aardbeientaart > tips bovenkant?

Bedankt voor de reactie's!
Toch even goed dat ik het gevraagd heb ;), dus toch lekkerder met bbr.
Zwitserse room klinkt ook goed, misschien ga ik dat wel proberen :)