1

Onderwerp: Afsmeren met...

Hallo,

ik ga binnenkort een taart maken zoor m'n nichtje. Omdat ze niet zo van marsepein houdt, wordt alleen de bovenkant marsepein en de zijkant wordt bekleedt met chocosticks met caramel (van den ah). ALs vulling wil ze aardbeienjam en de andere laag slagroom met stukjes chocola en caramel.

Waarmee zal ik dit taartje nu gaan afsmeren, gewoon met vanillebotercr

2

Re: Afsmeren met...

Alle genoemde varianten kunnen volgens mij heel goed ;)!
Misschien dat de chocosticks beter vastkleven in de pasta dan in de botercreme?
Zo'n taart met chocosticks valt redelijk uit elkaar bij het aansnijden is mijn ervaring met botercreme, laat je weten of het met pasta beter gaat (als je besluit om dat te gaan proberen?)
Succes met je taart!

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

3 Laatst bewerkt door Pipeloen (03-06-2009 07:03)

Re: Afsmeren met...

Ik denk dat ik dan toch voor de chocopasta ga. Maakt het ook uit welke pasta ik gebruik? En kun je het eerst verwarmen in de magnetron zodat het beter smeert?

Minke