Onderwerp: Bekleden met iets van chocolade
Hallo,
Ik ga donderdag een klein boltaartje maken voor op mijn werk. Ik wil hem graag met chocolade bedekken.. Maar (
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Bekleden met iets van chocolade
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo,
Ik ga donderdag een klein boltaartje maken voor op mijn werk. Ik wil hem graag met chocolade bedekken.. Maar (
Zeker kan dat, je kunt heel veel smaakjes door je botercr
Of je marsepein kleuren met cacao, dat heb ik laatst gedaan en word best erg lekker
Bedankt voor jullie antwoorden Gesmolten chocolade door de botercreme heen is ook wel een idee ja. Marsepijn kleuren met cacao ik ookal een goed idee, maar ik ben net begonnen met taarten bakken en ik heb dus geen blanke marsepijn in huis. Ik ga 2 taarten maken, 1 van de marsepijn die ik nog heb en 1 chocolade. In de toekomst wil ik wel marsepijn/fondant zelf gaan kleuren.
Maar kan ik dan het beste botercreme 1:1 of botercreme extra gebruiken?
Groetjes,
Daniela
ik vind fondant erg vies.. maar de regalice chocoladefondant is lekker!!! helemaal als je een chocolade biscuit hebt gebakken. ik had er caramel bavarois en chocoladecreme met chocostukjes ingedaan. is wel 1 van mijn lekkerste taartjes denk ik.
In de webshop hebben ze nu ook Belgian Chocolate Paste, in wit en bruin:
Hier de link:
http://www.deleukstetaartenshop.nl/adva … s=belgian+
Heb het zelf nog niet geprobeerd, maar het lijkt me wel wat. Als je zoekt op chocolate leather vind je volgens mij ook een recept op het forum
Succes!
Bedankt voor de tips Ik ben van plan ze morgen te maken dus bestellen gaat niet. Ik wil het dus met botercreme maken. Ik probeer wel wat het lekkerste is Als ik 'm gemaakt heb zal ik 'm op het forum zetten!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Bekleden met iets van chocolade
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.