1

Onderwerp: Mona pudding vraagje

Ik als beginnender bakster heb een vraag, gebruiken jullie die mona pudding zo als vulling voor taarten of doen jullie er nog iets bij? En de Chipolata, is die er dan ook geschikt voor? Ik heb nl binnenkort chipolata vulling nodig.

Ik ben in vorm! Rond is toch ook een vorm??

2

Re: Mona pudding vraagje

ik gebruik heel vaak monatoetje, meestal de citroen/kwark of de aardbeikwark. Ik doe er niets bij. Chipolata kan ik je niet mee helpen, daar heb ik geen ervarig mee. Maar misschien bij zoeken, en je typt chipolata in, komt er misschien wel iets tevoorschijn waar je wat aan heb.t

succes

Overwin woede met liefde, overwin het kwade met het goede. (boehda)         www.taartenomopteeten.mijnalbums.nl

3

Re: Mona pudding vraagje

De chipolata kun je prima gebruiken. In onze familie is 'ie erg geliefd in combinatie met de champagnebotercreme. Dan kom je al heel dicht bij een 'echte' chipolatataart!

Groetjes,
Rhod

4 Laatst bewerkt door sonnig (27-05-2009 07:44)

Re: Mona pudding vraagje

Ok! Top! bedankt voor jullie snelle reacties! Ik ga langs de plus ;)

Hoeveel heb ik trouwens ongeveer nodig van die pudding in een taart (26 cm doorsnee)?

Ik ben in vorm! Rond is toch ook een vorm??

5

Re: Mona pudding vraagje

Nog 1 vraag.. hoe maak ik champagnebotercreme? :o

Ik ben in vorm! Rond is toch ook een vorm??

6

Re: Mona pudding vraagje

sonnig schreef:

Ok! Top! bedankt voor jullie snelle reacties! Ik ga langs de plus ;)

Hoeveel heb ik trouwens ongeveer nodig van die pudding in een taart (26 cm doorsnee)?

Ligt eraan hoeveel lagen. Met 2 lagen denk ik niet dat je aan 1 genoeg hebt.